CONTACT

Camping de Bunders

‘t Frusselt 91

8076 RG Vierhouten

 

T: 0577 411 583

E: info@kleinecamping.nl

 

 

 

 

anwb

 

anwb3

 

 

 

image

 

 

 

 

 

Gelderland ontdekken met uw MiniCamping Card

Natuurlijk is een prettige uitvalsbasis onmisbaar voor in het laagseizoen om helemaal tot rust te kunnen komen in Gelderland. Bij Camping de Bunders bent u dan ook met MiniCamping Card aan het juiste adres in het laagseizoen. Onze luxe sanitaire voorzieningen, ruime plaatsen voor uw caravan of camper en alle rust om met een goed boek te genieten van het mooie laagseizoen.

U betaald het MCC tarief van 18,- per dag in de aangegeven periode Klik (excl.milieu- en toeristen belasting) voor 2 personen en uw trouwe viervoeter mag dan ook mee.

De spelregels zijn wel bij deze card dat u vooraf vermelden bij boeking dat u een MiniCamping card voordeel pas heeft , achteraf kunnen wij dit niet meer regelen en betaald u het normale dagtarief. Deze MCC is geldig voor de 85m² plaatsen , voor de 120m² wordt 3,- extra in rekening gebracht.

Camping de Bunders ligt midden in Gelderland en deze provincie scoort hoge ogen bij fietsliefhebbers. Zorgeloos fietsen is gegarandeerd. Zeker als u gebruikt maakt van de fietsknooppunten. Verdwalen is onmogelijk, het missen van een absolute must-see evenmin. Direct voor de Camping start al een knooppunt 14, dus u bent direct op de goede weg! Vanaf hier kunt u ook uw route iets aanpassen - of aanvullen - door het Rondje zand en bos te fietsen. Deze route leidt u langs de mooiste plekjes van Gelderland !

Heeft u nog geen MiniCamping Card ? klik hier om uw Card aan te vragen

voorjaar-522x3911 voorjaar20131 imagesca33nzxd